Aluminiumpartier - läs mer

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/flodata.se/includes/menu.inc).

innehåll

Ska du bygga nytt eller renovera ditt gamla hus? Då är det många saker som du behöver tänka på för att ditt hus ska få så lång hållbarhet som möjligt och dessutom vara vackert att titta på. En faktor som du behöver ta ställning till är vilket material som du ska använda för att det ska vara både säkert, hållbart och miljövänligt.


dachy
Author: Wiga System
Byggnader behöver till exempel skyddande träfasader så att påverkan från klimat och miljö blir så liten som möjligt. Samtidigt vill man ha en snygg fasad som passar till husets karaktär . Den största förutsättningen för att få en lång livslängd på husets fasad är att hålla träet torrt. Detta gäller under hela den process som det tar från att såga ner ett träd för att sedan göra plankor av det och sätta upp det som en fasad på ett hus. Till detta kommer sedan olika sätt att behandla träfasaden med olika träskydd och ytbehandlingar.

När det gäller aluminiumpartier så som dörrar eller fönster finns det också en hel del att tänka på. Bland annat att de ska vara enkla att montera och ha flexibla lösningar, dessutom är det bra om de är stilrena och ha en tidlös design. Är de brandklassade eller har de säkerhetsglas? Vill du ha dem lackade eller aluminiumrena? Det finns vissa funktionskrav också som man ska tänka på när man väljer aluminiumpartier, bland annat: Vilken belastning klarar materialet av? Är det energisnålt? Är ventilationen bra? Vilka drift- och underhållsanordningar har materialet?

Här på vår sida kan du hitta många bra alternativ och tips för att du ska få ditt drömhus att klara av alla de påfrestningar som det utsätts för.

Main menu

Mcms_article | by Dr. Radut