Träning

innehåll

Träfasader och alucobond fasader

Träfasader - www.nssab.se
Valet av husfasad har stor betydelse för ett hus utseende. Även om det är ett grundläggande krav att en fasad ska skydda mot yttre faktorer som temperaturskillnader, sol, vind och vatten så bör man inte underskatta utseendets betydelse. Ett hus utseende är en viktig del av hur man trivs med sitt boende. En fasad kan t.ex. påverka hur ett hus smälter in i sin omgivning.

Aluminiumpartier och aluminium-glas-fasader

biurowce
Author: Mermaid Properties Sp. z o.o.
Aluminiumpartier används exempelvis i dörr- och fönstersystem, fasadsystem och i entrépartier. Det finns också partier som passar för inglasade balkonger. När det handlar om partier i dörr- och fönstersystem kan man många gånger välja mellan om man vill att dörren eller fönstret ska vara inåtgående eller utåtgående.

Aluminiumpartier - läs mer

dachy
Author: Wiga System
Ska du bygga nytt eller renovera ditt gamla hus? Då är det många saker som du behöver tänka på för att ditt hus ska få så lång hållbarhet som möjligt och dessutom vara vackert att titta på. En faktor som du behöver ta ställning till är vilket material som du ska använda för att det ska vara både säkert, hållbart och miljövänligt.

Aluminium-glas fasader

nieruchomości komercyjne
Author: UBM
Glas-aluminium fasader kan användas på alla slags hus och byggnader och på såväl vanliga bostadshus som på flerfamiljshus, höghus, kontor och offentliga byggnader. Medan aluminium fasader används på byggnader i de flesta storlekar är glasfasader ofta avsedda att användas för större offentliga byggnader inne i städerna, det kan till exempel röra sig om skyskrapor, sjukhus, höghus och kontorskomplex.

Aluminium-glas fasader in kommersiella objekt

Szkło Pilkington Optiphon
Author: Pilkington
Source: Pilkington
Aluminium-glas fasader är snygga och moderna och finns idag på många kommersiella objekt. Det kan vara något klassiskt som blandas med modern stil, och som bildar ett fräscht, nytt intryck. De är långlivade och energieffektiva. Man får ett intryck av klass och fri design. Just fri design är något som byggnader med aluminium-glas fasader möjliggör.

Pages

Subscribe to RSS - Träning

Main menu

by Dr. Radut